Bookbil

Personvern

Personvern hos Bookbil – Ditt Bilutleie Firma

Vi hos Bookbil forstår viktigheten av personvern og tar det på alvor. Din tillit er avgjørende, og vi er forpliktet til å beskytte all personlig informasjon du deler med oss. Denne personvernserklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, og beskytter dine data.

Hvilken informasjon samler vi inn?
Vi samler inn informasjon som navn, kontaktinformasjon, betalingsdetaljer, og førerkortinformasjon når du bestiller våre tjenester.

Hvordan bruker vi informasjonen?
Vi bruker dine opplysninger til å behandle bestillinger, administrere kontoen din, forbedre våre tjenester, og gi deg relevant informasjon om tilbud og kampanjer.

Hvordan beskytter vi dine opplysninger?
Vi tar alle nødvendige skritt for å sikre at dine data er trygge og beskyttet mot uautorisert tilgang eller misbruk. Vi begrenser tilgangen til dine opplysninger til ansatte som trenger dem for å utføre sine oppgaver.

Deler vi dine opplysninger med andre?
Vi deler kun dine opplysninger med tredjeparter når det er nødvendig for å gjennomføre tjenestene våre, som for eksempel bilutleie eller betalingsprosesser. Vi deler ikke dine data med andre for markedsføringsformål uten ditt samtykke.

Dine rettigheter og valg
Du har rett til å få tilgang til, korrigere eller slette dine personopplysninger. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke til behandling av data når som helst. Kontakt oss hvis du ønsker å utøve disse rettighetene.

Endringer i personvernerklæringen
Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernerklæringen. Eventuelle endringer vil bli publisert her, og vi oppfordrer deg til å gjennomgå den regelmessig.

Har du spørsmål?
Hvis du har spørsmål om vår personvernerklæring eller vår behandling av personopplysninger, ta kontakt med oss via oppgitte kontaktdetaljer.

Kontakt informasjon

Post@bookbil.no

Karmsundgata 178

5527 Haugesund


Takk for at du velger Bookbil – vi setter din sikkerhet og personvern i høysetet.

Vilkår & betingelser

 1. Leiebiler leveres med full tank, og returneres ved vårt kontor, om ikke annet er avtalt.
 2. Bilen leveres tilbake med full tank, om dette ikke blir utført av leietaker, så belastes leietaker for etterfylling av drivstoff, iht til pumpe pris + mva. Elektriske biler returneres med minimum 70% strøm ved retur. Returneres bilen med strømkapasitet på under 70 % vil du bli belastet et gebyr på NOK 400,-
 3. Leiepriser er oftest inkl avtalt km, er avtalen uten avtalt km, betales km etterskuddsvis kroner 3,90 pr. km + mva.
 4. Ved ulykke eller skade som skyldes leietaker, kan det faktureres inntil kr.15 000,- i egenandel til forsikring.
 5. Fartsbøter og parkeringsbøter trekkes i fra depositumet til kunden med kr.500,- i gebyr.
 6. Bilen har full kasko hos våre forsikringsselskap.
 7. Depositumet blir tilbakebetalt etter at bompenger og lokale avgifter er trukket fra.
 8. Ved langtidsleie / bedriftsavtale, har bruker av bilen ansvar for ettersyn av olje, kjølevæske og viskere, samt lys. Dette er forbruksmateriell, og inngår ikke i leieprisen av bilen, om leieavtalen er over 3 uker. Det forventes at ansvarlig bruker rengjør regelmessig. I perioder med salting av veg, skal bilen kjøres i vaskemaskin minst to ganger månedlig. Lufttrykk i dekkene sjekkes regelmessig. Utstyr som er montert på og følger bilen ved mottak, er leietakers ansvar. Bortkommet eller ødelagt utstyr erstattes av leietaker.
 9. Returneres ikke bilen til avtalt tid, og leietaker ikke blir tilgjengelig via telefon el andre medier ila 6 timer etter avtale utløper, kan bilen etterlyses. Er bilen ikke levert og forklaring / avtale er gjort etter 12 timer, blir bilen meldt stjålet til politiet, og det iverksettes søk / etterforskning. Kostnadene med dette tilfaller leietaker.
 10. Blir leiebil brukt til kriminelle handlinger, kjørt i beruset tilstand eller på uansvarlig vis, slik at skade oppstår, vil leietaker i sin helhet stå ansvarlig økonomisk for dette.
 11. Betaling for bil skjer, enten med betalingskort ved henting av bilen, eller på nettsiden bookbil.no
 12. Alle leieforhold mellom Bookbil As og private leietakere fordrer i utgangspunktet et depositum på kr 5000,- og kr 10.000,- ved langtidsleie.

Kontakt oss
still oss spørsmål

Kontakt oss om du har spørsmål om din bestilling, bil eller generelt om oss i bookbil. Vi vil savre deg så fort vi kan (normalt innen 3 timer)

Finn oss på sosiale medier